Visie

Caro leert je (heerlijk) slapen!

Gezond leven, dat is gezond eten, bewegen en...slapen! "Misschien is slapen wel de belangrijkste pijler, want tenslotte kan je zonder slaap niets. Bewegen is goed maar om te bewegen moet je vooral goed slapen." En met meer dan 20 jaar op de teller wéét ik zeer goed waar ik het over heb.

Je staat er niet bij stil maar we slapen wat af in ons leven. Een kleine rekensom leert ons dat je op 10 jaar een kleine 30.000 uur op je matras ligt: "in je slaap komt er vloeistof tussen de verschillende wervels van je ruggengraat: wist je dat je 's ochtends groter bent dan 's avonds?" Weinigen weten dat maar er is nog méér: "Daarom is de juiste ondersteuning van je ruggengraat in combinatie met een goed hoofdkussen zo belangrijk. Is je matras te hard, dan liggen je schouders verkeerd en ligt je ruggengraat niet mooi recht. Idem als je matras te zacht is."

"Ik leer mijn klanten wat goed liggen is!"

Ieder individu heeft recht op voldoende rust en een gezonde slaap. Mensen optimaal begeleiden in hun zoektocht naar een ideaal slaapsysteem is voor Caro slaapcomfort een echte uitdaging. Wij zijn zeker geen dokter maar kunnen u wel helpen bij het kiezen van slaapcomfort dat aan uw noden voldoet. Wie zich juist laat begeleiden investeert in een aangepast slaapsysteem en bevordert hiermee zijn levenskwaliteit.

Aan ervaring geen gebrek bij Caro slaapcomfort. De zaakvoerder was gedurende 15 jaar algemeen directeur van een matrassenfabriek en had vooral oog voor nieuwe zaken die de nachtrust naar een hoger comfortniveau brengen. Hij riep onder andere merken als Visco Gel en Indigo in het leven. 9 jaar voorzitterschap van de Slaapraad toont aan dat hij niet zomaar een matrassenverkoper is. Het levert het bewijs van zijn betrokkenheid bij het ganse slaapgebeuren. Uw nachtrust is onze zorg, daar draait het om bij Caro Slaapcomfort. Het team is alvast jong, dynamisch en gemotiveerd genoeg om dit motto voor u waar te maken. Over uw nachtrust hoeft u zich geen zorgen meer te maken want bij Caro Slaapcomfort is uw bedje gespreid.